Indicators on prefabrik ev fiyatları You Should Know

Wiki Article

Bu hizmetleri firmadan alabileceğiniz gibi kendi seçtiğiniz ustalardan da alabilirsiniz. Aşağıda bulunan fiyatlar tamamen tahminidir. Anahtar teslim hizmetimiz yoktur.

Son yıllardaki inşaat maliyetlerindeki artworkış konut satışlarını çOkay düşük seviyelere geriletmiş inşaatlar neredeyse durma noktasına gelmişti.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile prefabrik ev hemen fark edilir.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve prefabrik ev modelleri sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun prefabrik ev olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

için ikinci el satışı tabii ki gerçekleştirilebiliyor. Geleneksel yapılar için 2.el konut anlayışı gayet makul iken prefabrik konutlarda herkesin tercihi sıfır olarak eve sahip olmak ilk sırada değerlendiriliyor. Bunun tabii ki pek çOkay sebebi var.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçAlright avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza olanak tanır.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu prefabrik oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla one sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Hızlı şekilde prefabrik ev iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Report this wiki page